1. Veelgestelde vragen
  2. Jacuzzi
  3. Het kussen in je HotSpring jacuzzi: een klein maar onmisbaar detail

Het kussen in je HotSpring jacuzzi: een klein maar onmisbaar detail

Gervi werkt al 20 jaar uitsluitend samen met het merk HotSpring, omdat zij écht een jacuzzimerk zijn met oog voor details. Dat zie je meteen als we meer in detail gaan kijken naar het kussentje. Het is misschien iets heel klein en eenvoudig, maar toch enorm belangrijk. Zoals je wel weet is een goed kussen cruciaal voor een goede nachtrust. Maar je wist je dat het kussentje ook cruciaal is voor een fijne HotSpring ervaring?

Jacuzzi hoofdkussen

Wanneer we in detail naar het kussentje kijken, zien we dat het een holle achterkant heeft. Dat is niet zomaar. Dankzij deze holle achterkant krijgt het kussentje een zekere veerbaarheid. Als je tijdens je jacuzzisessie met je nek en je hoofd tegen het kussentje gaar rusten, zal je niet tegen een harde ondergrond liggen. Je kan genieten tegen iets zacht dat zelfs een beetje mee veert naargelang jij je beweegt in de HotSpring.

Daarnaast kan je het kussentje ook personaliseren. Je kan het vastklikken tegen de kuip op de manier die jou het meeste comfort biedt. Afhankelijk van je lengte zal je een voorkeur hebben voor één van de twee. Het kussentje is dus een klein, maar onmisbaar onderdeel in je HotSpring jacuzzi. En net zoals alle andere onderdelen, is het ontworpen met oog voor detail. Er zijn dus tal van voordelen aan een echte jacuzzi t.o.v. een opblaasbaar model. We vertellen je hier alles wat je moet weten.

Wil je meer weten over een jacuzzi en hoeveel deze kost? Lees dan dit artikel.

Aangepast op 09/11/2021
Hulp nodig?
Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen!
Neem contact op