1. Veelgestelde vragen
  2. Jacuzzi
  3. Maak je jacuzzi onderhoud makkelijker met de TRI-X filter

Maak je jacuzzi onderhoud makkelijker met de TRI-X filter

Gervi werkt al meer dan 20 jaar samen exclusief met het jacuzzimerk HotSpring. De belangrijkste reden is dat elke HotSpring met oog voor detail ontworpen is. Dat zie je ook meteen aan hun TRI-X filter. Dat is een unieke filter die speciaal ontworpen is voor een HotSpring jacuzzi.

De TRI-X filter is kleiner dan de normale papieren filters die in spa’s en jacuzzi’s gebruikt worden, maar het filteroppervlak is wel een stuk groter. Deze filter heeft een driedimensionale structuur waardoor al het water dat langs deze filter passeert nog meer en grondiger gereinigd wordt.

Deze HotSpring filter heeft een langere levensduur en je kan hem bovendien reinigen door hem simpelweg in de vaatwasmachine te steken, handig toch?

Waarom is een TRI-X filter nu net zo interessant?

Filters bepalen voor een groot deel hoeveel tijd en energie jij als gebruiker in het onderhoud van je jacuzzi moet steken. Een filter zoals de TRI-X filter die exact doet wat die moet doen, neemt dus een deel van jouw werklast over.

Een volledig geautomatiseerd onderhoud van een jacuzzi bestaat vandaag helaas nog net, maar met een TRI-X filter kan je alvast een stap in de goede richting zetten!

Deze unieke filtering zorgt ervoor dat je in de Highlife 2023 collectie 365 dagen geniet van het schoonste, helderste water.

Wil je meer weten over het onderhoud van je jacuzzi? Lees dan dit artikel.

Aangepast op 25/05/2023
Hulp nodig?
Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen!
Neem contact op