Sauna op maat

Ben je op zoek naar een sauna op maat? Bij Gervi is dat perfect mogelijk. In dit artikel beantwoorden we enkele van de meest gestelde vragen over het laten maken van een sauna op maat.

 Wat is een sauna op maat?

Een sauna op maat: het woord zegt het zelf. Het is een sauna die gemaakt wordt op basis van de maten die jij als klant aanlevert. Het is een maatwerksauna die tot op de millimeter gefabriceerd wordt om zo naadloos te passen binnen de beschikbare oppervlakte voor het plaatsen van een sauna in jouw woning . Zowel de lengte, de breedte als de hoogte kunnen door jou bepaald worden.

Maar het gaat verder. Bij een sauna op maat kan je in feite alles personaliseren. Dit gaat van het type oven tot de inrichting van de sauna, de houtsoort van de banken en de buitenafwerking.

Bij het maken van een sauna op maat starten wij bij Gervi eigenlijk van een blanco blad papier. Op basis van jouw wensen wordt er een sauna op maat uitgetekend. Deze wordt vervolgens besteld met de door jou gevraagde specificaties.

Sauna op maat versus standaardsauna

Natuurlijk bestaat het aanbod van Gervi niet alleen uit sauna’s op maat. Naast maatwerk is het ook mogelijk een standaardsauna aan te kopen. Zo’n sauna kies je uit ons vastomlijnd aanbod van sauna’s met vaste afmetingen. Het kan best zijn dat jouw gewenste afmetingen en afwerkingen passen binnen zo’n standaardsauna. Maar dus niet getreurd als dat niet het geval is! Heb jij bijvoorbeeld een schuin dak waaronder de sauna moet komen? Of wil je iets uniek? Dan is een sauna op maat voor jou de beste keuze!

Meer weten over een standaardsauna kopen? Lees dan dit artikel.

Hoe kan ik een sauna op maat laten maken?

Stel, je wil een sauna die perfect past binnen een nis op jouw badkamer. In zo’n geval, stellen wij bij Gervi een sauna op maat voor. We komen dan graag even langs in jouw woning met onze meetapparatuur. Een belangrijke vereiste voor een vlotte plaatsing van een sauna op maat is namelijk dat we van start gaan met de correcte maten. Onze wellness expert komt dus graag even tot bij jou en neemt de maten voor je op. Op basis van deze maten kan er vervolgens een 2D- of 3D-tekening voorzien worden. Ook wordt er een offerte opgesteld zodat je op voorhand precies weet wat de prijs van jouw sauna op maat zal zijn.

Ga je akkoord met de offerte? Dan wordt de sauna op maat besteld en gefabriceerd op basis van de maatvoering van jouw nis. Zo garanderen we dat de sauna perfect zal passen binnen de nis.

Prijs sauna op maat

Hoeveel kost een sauna op maat? Op die vraag is er geen eenduidig antwoord. De prijs wordt immers volledig bepaald door de afmetingen die je wenst, de opties die je kiest enz. Indien gewenst, kan onze wellness expert perfect toewerken naar een bepaald budget dat je graag wil spenderen aan de aankoop van een sauna op maat.

Waar kan ik een sauna op maat laten maken?

In al onze 6 Gervi wellness filialen kan je terecht voor het laten maken van een sauna op maat!

Heb je plannen ter beschikking van de ruimte waarin de sauna moet komen? Breng deze gerust mee bij je bezoek aan onze toonzaal. Om te verzekeren dat onze wellness expert jou in alle rust kan ontvangen en onbeperkt tijd heeft om jouw wensen in beeld te brengen, nodigen we je graag uit om onze toonzaal op afspraak te bezoeken. Een afspraak maken kan heel eenvoudig door een telefoontje naar jouw dichtstbijzijnde Gervi filiaal.

Aangepast op 30/03/2022
Hulp nodig?
Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen!
Neem contact op