1. Veelgestelde vragen
  2. Sauna
  3. Waar sauna geuren te koop?

Waar sauna geuren te koop?

Je opent de deur van de sauna cabine, je zet een eerste voet binnen en je wordt meteen de warmte gewaar. Maar… ook je neus wordt geprikkeld. Een heerlijk aroma is aanwezig in de sauna. Je snuift de zoete geur op. Je ademt diep in om nog meer van het aroma gewaar te worden. Zalig toch hé?!

Dat vinden wij bij Gervi ook! Een ideale saunasessie, die is pas compleet met een aangepast aroma. Op die manier stimuleer je nog een extra zintuig tijdens je sauna sessie, namelijk je reukorgaan. En wist je dat een aroma niet alleen heerlijk is, maar ook een effect kan hebben op je gemoedstoestand? Ja hoor, het is wetenschappelijk bewezen. Sommige geuren hebben een ontspannend effect op je lichaam en geest. En anderen kunnen dan net weer je energie naar een hoger niveau tillen.

Overtuigd? Wil je graag een sauna geur toevoegen aan je saunaritueel? Maar je weet niet waar je kwalitatieve sauna geuren kan kopen? Wel, wij bij Gervi kunnen je natuurlijk verder helpen.

Allereerst kan je terecht in één van onze 6 Gervi showrooms. Eén in elke Vlaamse provincie. Dus, ongetwijfeld ook eentje bij jou in de buurt. In elke toonzaal vind je een uitgebreid aanbod aan sauna geuren van goede kwaliteit.

Waarom het zo belangrijk is te kiezen voor échte, etherische en pure sauna-oliën? Wel, omdat de olie verdampt, terecht komt in de lucht in de cabine en je deze vervolgens inademt… En natuurlijk verkies je, omwille van gezondheidsredenen, een puur aroma om in te ademen.

In elke toonzaal kunnen wij je bovendien adviseren bij de keuze van een sauna geur. Zoek je een aroma om helemaal tot rust te komen? Of net om met de kinderen in de sauna te gebruiken? Kies je voor een traditionele sauna geur? Of wil je net een verrassend aroma om je saunaritueel een twist te geven? Onze wellness experts staan je altijd bij met raad en daad. We helpen je dé ideale sauna geur te vinden die tegemoetkomt aan jouw verwachtingen.

Heel wat van de aroma’s uit ons gamma zijn bovendien verkrijgbaar in kleinere flacons. Op die manier kan je ook eenvoudigweg meerdere aroma’s aankopen en met regelmaat een andere geur uitproberen. Op die manier breng je meer variatie in je saunaritueel en is het ook vaak meer uitnodigend om wekelijks in de sauna te gaan. Je reukorgaan wordt telkens op een andere manier gestimuleerd.

Geen zin om je te verplaatsen naar één van onze winkels? Geen enkel probleem! In onze webshop vind je ook tal van sauna geuren terug. Weet je niet wat kiezen? Stuur een mailtje met je specifieke vraag naar contact@gervi.be en je ontvangt zeker een berichtje terug met advies op maat! Je kan ook (tijdens de bemande uren) je vraag stellen via onze chatbox op de website.

Aangepast op 09/11/2021
Hulp nodig?
Kunt u het antwoord dat u zoekt niet vinden? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen!
Neem contact op